Kookworkshops en Proeverijen
Flang biedt met zijn culinaire activiteiten een bijzondere en authentieke eilandbeleving. Hij neemt je mee op pad in de natuur, bereidt gerechten met pure lokale ingrediënten en laat je de smaak van Terschelling proeven. De verschillende proeverijen zijn geschikt voor jong en oud en laten je gedurende twee uur kennismaken met het wad, zilte groenten, wilde planten of zijn wereldberoemde snert. Tijdens de gezellige en leerzame workshops bereidt je samen een uitgebreide maaltijd, die je uiteraard aansluitend met een goed glas wijn opeet in onze kookstudio of in de tuin. En nadien krijg je een mooi mapje met recepten mee naar huis!
Helaas kunnen we in deze bizarre Corona tijden geen workshops geven. Alle andere culinaire excursies wel! Bekijk onze Corona Update voor de actuele stand van zaken!
Boek online via onze Agenda of bel 06-83790246 voor meer informatie.
Streekproducten
Flang gebruikt voor alle gerechten en hapjes hoofdzakelijk streekproducten en groenten en kruiden uit eigen moestuin. Terschelling produceert naast de bekende cranberry’s ook heerlijke boerenkazen, lams- en rundvlees, sap & compote, handgemaakte bonbons en ijs. De natuur geeft ons bovendien paddenstoelen, wild, oesters, zilte groenten en zeewier. Onze eilanders partners zijn de Pieter Peits Hoeve, De Zeekraal, De Groenhof & De Pluktuin, Keurslager Schaafsma, Kaasmakerij De Terschellinger, Eilandbonbons en Het Olde Ambacht.
Agenda & Tickets