De Proeftuin op Oerol
Een plek om tijdens lunch of diner kennis te maken met de smaken van het waddengebied. Geniet van een wildpluk lunch bereid met lekkers uit de natuur of schuif aan bij een driegangen diner van eigen bodem. We gebruiken enkel ingrediënten van de Wadden, lokaal geproduceerd, wild geplukt en huisgemaakt. Een lokaal maal met een verhaal!
Natuurlijk gebruiken we er typisch Terschellinger ingrediënten bij en gebruiken we zoveel mogelijk producten uit het waddengebied. Met groentes uit eigen moestuin, zeewier van ’t wad, Nederlandse rijst, Terschellinger kazen en heel veel lekkers van lokale producenten. Door te werken volgens de principes van Dutch Cuisine houden we onze voetafdruk zo klein mogelijk. We bereiden tijdens Oerol vegetarische maaltijden, maar niet vegan. We beperken de dierlijke ingrediënten (zoals boter, room, eieren of kaas) tot max. 20% van de maaltijd. We serveren tijdens Oerol in onze Proeftuin een lunch bereid met wilde planten en een driegangen waddendiner, waar we Nederlandse topwijnen bij schenken. Culinair genieten in onze mooie kookstudio en pastorietuin!
Wildpluk Lunch: Vrijdag 7 t/m zaterdag 15 juni van 12.00 tot 15.00 uur. Start lunch tussen 12.00-13.30 uur. Prijs lunch € 20 pp exclusief drankjes, kids tm 11 jaar € 15
Diner van Eigen Bodem: Vrijdag 7 t/m zaterdag 15 juni van 18.00 tot 20.30 uur. Welkom tussen 18.00-18.30 uur, diner start om 18.30 uur. Prijs diner driegangen € 37,50 exclusief drankjes, kids tm 11 jaar € 25
Let op: Dinsdag 11 juni en zondag 16 juni is de Proeftuin gesloten.
Bekijk de data in onze Agenda en reserveer je tickets online!