Catering, duurzaam & lokaal
We verzorgen sinds enkele jaren festivalcatering voor Oerol en Springtij. Onze opdrachtgevers zijn daarnaast SalFar, NHL en de Waddenacademie. We hebben ons gespecialiseerd in het gebruik van lokale producten uit het seizoen, wildgeplukt uit de Terschellinger natuur, verbouwd in onze moestuin of eerlijk en bewust gemaakt door lokale bedrijven. We bereiden hoofdzakelijk plantaardige gerechten, werken van schil tot pit, met zo min mogelijk afval en een zo klein mogelijke Co2 voetafdruk.
Flang de Oesterman
Een verse oester van het wad is een bijzonder hapje voor je bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. Flang of een van onze chefs komt graag als oesterman op locatie. Naast de klassieke bereiding met citroen en peper, serveert hij de wadoesters naar wens op verschillende originele bereidingswijzen.
Prijs: € 3,50 per oester (min. 100 stuks) excl. personeelskosten.
Meer informatie of een offerte aanvragen
Bel voor meer informatie of een offerte met T 06-83790246 of mail ons.