Culinaire excursies en workshops
Flang biedt met zijn culinaire activiteiten een bijzondere en authentieke eilandbeleving. Hij neemt je mee op pad in de natuur, bereidt gerechten met pure lokale ingrediënten en laat je de smaak van Terschelling proeven. De verschillende excursies laten je kennismaken met het wad, zilte groenten, wilde planten of zijn wereldberoemde snert. Meestal gecombineerd met een proeverij, lunch of diner. Tijdens de uitgebreidere workshops bereidt je samen een uitgebreide maaltijd, die je uiteraard aansluitend met een goed glas wijn nuttigt in onze kookstudio of in de tuin. En nadien krijg je een mooi mapje met recepten mee naar huis!
Nieuwe Nederlandse Keuken, duurzaam en lokaal
We werken volgens de principes van Nieuwe Nederlandse Keuken, van schil tot pit en kop tot staart en en hanteren de 80% plantaardig en 20% dierlijk regel. Flang gebruikt vooral streekproducten en groenten uit eigen moestuin, kruiden en eetbare bloemen. De Terschellinger natuur geeft ons bovendien paddenstoelen, wild, oesters, zilte groenten en zeewier. Terschelling produceert naast de bekende cranberry’s ook heerlijke boerenkazen, lams- en rundvlees, sap & compote, handgemaakte bonbons en ijs.
Agenda & Tickets