Ons team
Flang Cupido en Willemijn Steentjes runnen niet alleen de kookstudio, maar zijn ook eigenaren van B&B De Postoari in Hoorn. Flang is bijna 20 jaar eigenaar geweest van strandpaviljoen Heartbreak Hotel in Oosterend. Hij is drievoudig wereldkampioen snert koken. Hij is mede-oprichter van De Zilte Smaak, een zilte pluktuin op Terschelling. Willemijn heeft ruim 10 jaar bij Oerol gewerkt en is sinds 4 jaar energiecoach voor de gemeente Terschelling. Ze is mede-oprichter van Terschelling Energie, organiseert op Terschelling de Culinaire Waddenweken en zingt in het Terschellinger vrouwenkoor WadVocaal.
Ons team wordt versterkt door zoon Bart Cupido, die ervaring opdeed in de keukens van restaurant Op West, Heartbreak Hotel en De Groene Weide. Tine de Vries bestiert de b&b, is een van de wadgidsen en helpt bij alle culinaire activiteiten. Brigitte de Boer verzorgt samen met Tine het ontbijt voor de gasten van de b&b. Rene van de Graaf is een van onze gastheren en sommelier bij De Proefkeuken. Sil, Bert en Harmen vormen met Flang en Tine ons wadgidsenteam en Alie is naast Flang onze natuurgids.
Flang en Willemijn werken veel samen met de Waddenvereniging en Visit Wadden in de promotie van ons Unesco Werelderfgoed, het waddengebied.
In de media
Flang was in 2015 te zien in het tv-programma Pluim op Pad, waar hij kok Rene Pluim meenam naar het wad om oesters te plukken. Daarnaast was hij te gastkok bij Koffietijd. De Duitse televisie zond een item uit over oestertochten met Flang in de hoofdrol. Het RTL4 programma 4me zond begin december 2012 een item uit over oesters, waarin Flang de tv-kok rondleidde op het wad. Lees ook het artikel over Flang in Dichterbij (Rabobank ledenmagazine 3-2016).