Wadden & Wijn Proeverij
Een nieuwe proeverij, met lekkers van de wadden in een gouden combinatie met wijnen van Hollandse bodem. Elke editie speelt een andere producent van de Wadden de hoofdrol.
We starten op 22 maart met kaasmaker Margriet de Vries van Vlielander Bunkerkaas. Zij heeft een waanzinnig lekkere witschimmelkaas ontwikkelt en komt er deze middag met haar partner in crime en eigenaar van de kaasbunker, Nils Koster uitgebreid over vertellen. Natuurlijk laten we deze middag meer kazen schitteren, ook van Terschellinger bodem, allen in een bijzondere smaakcombinatie met een Nederlandse wijn. En dat in de gezellige huiskamersfeer van onze kookstudio!
Er is plek voor maximaal 30 mensen, dus reserveer snel je kaartjes voor deze smakelijke zaterdagmiddagborrel!
We serveren elke editie vijf kleine gerechtjes en vijf wijnen gedurende deze speciale proeverij die van 16.00 tot ca. 18.00 uur duurt. Een gezellige apero dus waarna je thuis niet zoveel meer hoeft te eten vermoedelijk. Er zijn geen vast zitplaatsen, we schuiven bij elkaar aan, zodat iedereen staand of zittend kan genieten van nieuw en verrassend gezelschap.
Bekijk de AGENDA voor alle edities en wie de gast is!
Agenda & Tickets Reserveren