Oesterworkshop met Proeverij
Oesters van het wad zijn een echte Terschellinger delicatesse. Je gaat zelf tijdens deze workshop met verassende bereidingen aan de slag onder leiding van Terschellings bekendste oesterman Flang en chefkok Bart. Samen maak je 4 koude bereidingen en 4 warme. Wij zorgen voor alle verse wadoesters en passende Nederlandse wijn. Jij hoeft alleen maar goede zin en gezonde trek te hebben! Wij serveren alle oesters tijdens een gezellige proeverij in onze kookstudio.
Workshop met oesterproeverij van 8 oesters, 3 wijntjes en brood met zeewiertapenade, €55 per persoon. Tijd: 15.00-17.30 uur. Zie alle data in de Agenda!
Optioneel kun je voor €25 Flangs Favourite Oestermes aanschaffen en voor €27,50 een mooi Flang in de Pan schort.
Wil je exclusief met je gezelschap het de mini workshop boeken, dan hanteren we een min. aantal van 16 personen (of dus €880). Liever een wadexcursie boeken? We bieden verschillende excursies op het wad aan, met (of zonder) proeverij, met een mosselmaal en met een uitgebreide workshop Culinair Wadlopen met Lunch of Diner.



