Catering, duurzaam & lokaal
We zijn sinds 2012 trendsetter in de waddengastronomie. We hebben ons gespecialiseerd in het gebruik van lokale producten, uit het seizoen, wild geplukt uit de Terschellinger natuur en verbouwd in onze moestuin en de Zilte Smaak. Of eerlijk en bewust gemaakt door lokale bedrijven als De Zeekraal, Slager Schaafsma, de Pieter Peits Hoeve, Kudde van Terschelling en zelfpluktuin Groenhof. We bereiden onze gerechten volgens de criteria van Dutch Cuisine, hoofdzakelijk plantaardige, werken van schil tot pit, met zo min mogelijk afval en een zo klein mogelijke Co2 voetafdruk.
Borrel Bruiloft of Diner
Vanaf 10 personen bieden we privé workshops, excursies of catering. We nemen je met je team, klanten of familie mee op een wandeling door de natuur en bereiden daarna samen een uitgebreide lokale maaltijd. Maar we koken ook op locatie voor groepen tot 800 mensen. Of verzorgen taart en bubbels in de pastorietuin op je bruiloft. Lunch of diner, live cooking, proeverijen en culinaire excursies, we denken graag mee over een bijzondere, smakelijke beleving voor jouw (koninklijk) gezelschap!
Partners
We verzorgen al vele jaren festivalcatering voor Oerol en Springtij. Onze opdrachtgevers zijn daarnaast NHL Stenden, Visit Wadden, Rabobank, Trouwen op Terschelling, WadEvents, Mooi Weer, Sailing Dutchman, The Future Firm, Congresbureau Friesland, Staatsbosbeheer, gemeente Terschelling, provincie Fryslan, SalFar en de Waddenacademie. We werken veel samen met lokale collegae Eetwinkel ’t Lokaal, hotel Paal 8, De Waddenvereniging, huifkarbedrijf Terpstra en camping Nieuw Formerum.
Flang de Oesterman
Een verse oester van het wad is een bijzonder hapje voor je bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. Flang of een van onze chefs komt graag als oesterman op locatie. Naast de klassieke bereiding met citroen en peper, serveert hij de wadoesters naar wens op verschillende originele bereidingswijzen.
Meer informatie of een offerte aanvragen
Bel voor meer informatie of een offerte met T 06-83790246 of mail ons.