Pintxos op Oerol
Flang in de Pan serveert pintxos op Oerol 2023. Deze smakelijke, rijkbelegde hapjes op een prikker worden graag gegeten in Noord-Spanje. Flang en zijn chefs maken pinxtos met lekkers uit ons eigen noorden en gebruiken dus ingrediënten uit het waddengebied. Terschelling kent heerlijke kazen, de omringende zeeën bieden zeewier en schelpen en tuinders uit noorden verse (zilte) groentes. Pintxos smaken beter in goed gezelschap dus we bieden een plank vol om te delen met je vrienden. Bestel er een fris wijntje bij en geniet met volle teugen!
Onder de naam Aardig! serveerden we op Oerol 2022 samen met ’t Lokaal puur plantaardige festivalfood. Dit jaar presenteren we op Oerol verschillende pintxos bereid met ingrediënten uit het waddengebied. We gebruiken jonge schapenmozzarella, BrandaanBrood gemaakt van bierbostel, wildgeplukte kruiden, zilte groentes uit De Zilte Smaak, courgettes uit de moestuin, Friese erwtjes en vis uit de Noordzee. Geserveerd aan een prikker of op een broodje, om lekker samen met een drankje van te smullen in het gezellige nieuwe festivalhart in West aan Zee.
Vrijdag 9 t/m zondag 18 juni
Dagelijks van 12.00-22.00 uur (of iets later als het heel gezellig is!)
Festivalterrein is geopend van 10.00-24.00 uur