Flang zelf
Flang is naast kok samen met zijn vriendin Willemijn Steentjes ook eigenaar van B&B De Postoari in Hoorn. Daarvoor was hij bijna 20 jaar eigenaar van strandpaviljoen Heartbreak Hotel in Oosterend. Hij is drievoudig wereldkampioen snert koken. Flang werkt veel samen met de Waddenvereniging in de promotie van ons Unesco werelderfgoed, het waddengebied. Hij verzorgt onder meer catering voor het Springtij Festival en Oerol. Hij is mede-oprichter van De Zilte Smaak, een zilte pluktuin op Terschelling.
Flang was in 2015 te zien in het tv-programma Pluim op Pad, waar hij kok Rene Pluim meenam naar het wad om oesters te plukken. Daarnaast was hij te gastkok bij Koffietijd. De Duitse televisie zond een item uit over oestertochten met Flang in de hoofdrol. Het RTL4 programma 4me zond begin december 2012 een item uit over oesters, waarin Flang de tv-kok rondleidde op het wad. Lees ook het artikel over Flang in Dichterbij (Rabobank ledenmagazine 3-2016).